شرایط لازم اپلای برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف

اپلای کارشناسی ارشد

تاکنون مطالب زیادی درباره پذیرش دوره دکتری یا بورسیه‌های دوره دکتری نوشته است و احتمالاً شما نیز از خوانندگان این مطالب بوده‌اید، اما شاید تاکنون کمتر مطلبی درباره مساله اپلای در دوره کارشناسی ارشد خوانده باشید. در این مطلب قصد داریم به این مساله بپردازیم. لطفا تا آخر مطلب با ما همراه باشید.

انواع بورسیه کارشناسی ارشد

اکثر متقاضیان تحصیل در خارج از کشور تصور می‌کنند در دوره کارشناسی ارشد، با هر شرایطی می‌توان بورسیه کشور مورد نظر را دریافت کرد، اما واقعیت چنین نیست. معیارهای گوناگونی برای اعطای بورسیه در دانشگاه‌های مختلف وجود دارد. این معیارها بسته به دانشگاه مورد نظر و رشته تحصیلی متغییر هستند. البته برخی معیارهای ثابت وجود دارند که شانس افراد را برای اخذ بورسیه کارشناسی ارشد بالا می‌برند که عبارت‌اند به شرح زیر است.

  1. داشتن معدل بالا در مقطع کارشناسی
  2. داشتن مقالات ISI و ISC‌. البته داشتن این معیار ضروری نیست. اما اگر افرادی در دوره کارشناسی مقاله‌ای معتبر به چاپ برساند، شانس بسیاری زیادی برای دریافت بورسیه کارشناسی ارشد خواهند داشت.
  3. داشتن مدرک زبان. اگر در امتحان آیلتس شرکت کرده باشید، حداقل نمره 6 و اگر در امتحان تافل شرکت کرده باشید حداقل امتیاز 80 را باید کسب کنید.
  4. شرکت در کنفرانس‌های بین‌المللی نیز در دریافت بورسیه دوره کارشناسی ارشد می‌تواند بسیار مفید باشد. زیرا شرکت در کنفرانس نشان می‌دهد که شما از شخصیت آکادمیکی برخوردار هستید و به رشته تحصیلی خود علاقه زیادی دارید.
  5. داشتن توصیه ‌نامه‌ قوی از اساتید مطرح در رشته مدنظر
  6. ارائه پروپوزال و انگیزه نامه‌ای با ایده‌های جدید

مقالات ISC ( منظور از پایگاه استنادی جهان اسلام ) چیست؟

اپلای برای کارشناسی ارشد

اپلای برای کارشناسی ارشد در آمریکا

کشور آمریکا به دلیل استفاده از تکنولوژی پیشرفته و داشتن نظام آموزشی با کیفیت بالا، یکی از بهترین کشورها برای تحصیل است. وجود چنین شرایطی سبب استقبال متقاضیان تحصیل در خارج از کشور می‌شود، اما داشتن شرایط خوب به مفهوم آسان بودن پروسه اپلای و پذیرش تحصیلی در دانشگاه‌های آمریکا نیست. شرایط پذیرش آمریکا به دلیل تعداد زیاد متقاضیان بسیار رقابتی است. تا حدی که برخی از متقاضیان آن را دور از دسترس می‌دانند. اما در هرحال نباید ناامید بود.

با توجه به این موضوع که شما قصد دارید برای مقطع کارشناسی ارشد اپلای کنید، باید حتماً رشته انتخابی‌تان مرتبط با لیسانس‌تان باشد. در اکثر دانشگاه‌های کشور آمریکا امکان ارسال درخواست پذیرش از طریق وب‌سایت دانشگاه وجود دار؛ بنابراین می‌توانید پس از مراجعه به وب‌سایت دانشگاه و مطالعه شرایط و مدارک لازم، اقدامات لازم را انجام دهید. بهتر است بدانید شرایط و مدارک همه دانشگاه‌ها با هم یکسان نیستند. به عنوان مثال برخی از دانشگاه‌ها علاوه بر مدارک تحصیلی و مدرک زبان، مدارک معتبر بین‌المللی GRE یا مدارک مربوط به اختراعات و یا نمونه کارها را از داوطلب می‌خواهند. با این حال برخی مدارک هستند که همه دانشگاه‌ها آنها را از متقاضی طلب می‌کنند. این مدارک عبارتند از:

  1. ریزنمرات دیپلم و مقطع پیش‌دانشگاهی
  2. رزومه تحصیلی یا کاری
  3. نمره آزمون SAT یا GRE
  4. ارائه گواهی مدرک مهارت‌ زبان انگلیسی مانند IELTS یا  TOEF
  5. انگیزه‌نامه
  6. معرفی نامه علمی که به صورت نامه اداری نوشته شده باشد
  7. تکمیل فرم اپلیکیشن

برای درخواست اپلای تحصیلی آمریکا، حق انتخاب ۳ الی ۵ دانشگاه را دارید. هرچه تعداد دانشگاه‌های انتخابی شما بیشتر باشد، قطعاً شانس بیشتری برای پذیرش خواهید داشت. البته بهتر است بدانید که ارسال درخواست برای هر دانشگاه در حدود ۱۰۰ دلار هزینه دارد. ممکن است براساس شرایط هر دانشگاه، حتی هزینه کمتر از این هم باشد، اما معمولا بیشتر۱۰۰ دلار بیشتر نخواهد بود.

پس از آماده کردن مدارک، باید تا تاریخ ثبت نام که در سایت دانشگاه مورد نظر مشخص شده است، صبر کنید تا در آن زمان اقدام به ارسال مدارک کنید. زمان درخواست اپلای آمریکا ترم پاییز، معمولاً فاصله بین ماه اکتبر و ماه نوامبر و در ترم بهار، فاصله بین ماه فوریه و ماه مارس است.

اجزای پایان‌نامه کارشناسی ارشد شامل چه مواردی است و آموزش تبدیل پایان‌نامه به مقاله

اپلای برای ارشد

اپلای برای کارشناسی ارشد در کانادا

اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که می‌خواهید پذیرش تحصیلی کانادا را دریافت کنید، باید 2 نکته بسیار مهم را بدانید.

زمان نسبتاً طولانی پروسه اپلای

نکته اول این است که در کل، پروسه اپلای کانادا ۲ الی ۴ ماه و پروسه اخذ ویزا نیز ۲ الی ۴ ماه طول می‌کشد.

تمکن مالی

اما نکته دوم که کمی کار را سخت می‌کند، داشتن تمکن مالی است. هزینه تحصیل در کشور کانادا، نسبت به سایر کشورها بسیار کمتر است، اما با این حال یکی از مهم‌ترین شرایط دریافت پذیرش تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد، تمکن مالی مناسب است. اگر از تمکن مالی خوبی برخودار نیستید، بهتر است دانشگاه‌های کشور کانادا را از لیست خود خط بزنید.

یکی از ویژگی‌های خوب تحصیل در دانشگاه‌های کانادا، در کنار تمامی امکانات تحصیلی که وجود دارد، این است که پس از اتمام دوره کارشناسی ارشد، امکان دریافت اقامت دائم برای دانشجویان خارجی ممتاز وجود دارد. بنابراین طبیعی است که تعداد متقاضیان اپلای ارشد کانادا زیاد باشد.

در مقطع کارشناسی ارشد کانادا، امکان تحصیل به 2 زبان انگلیسی و فرانسوی وجود دارد. زیرا هر دو زبان از زبان‌های رسمی این کشور هستند. متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد باید طی دوره ۱ الی ۲ ساله، درس‌های خود را به پایان برسانند. پس از اتمام دروس دانشجو علاوه بر دفاع از پایان نامه خود، یک دوره کارآموزی در رشته  تحصیلی مورد نظر را باید بگذراند، تا درنهایت فارغ التحصیل شود. برخی از دوره‌های کارشناسی ارشد در کاندا به صورت by course ارائه می‌شوند. در این حالت هیچگونه بورسیه‌ای وجود ندارد. اما در دوره‌هایی که به صورت by research ارائه می‌شوند، دانشجو اغلب نوعی از بورسیه را دریافت می‌کند که در قبال آن باید بر روی پروژه‌هایی که استاد تعیین می‌کند کار کند.

مدارک لازم برای اپلای کانادا

  1. ارائه مدرک کارشناسی با معدل حداقل ۱۴ در طول یک دوره 4 ساله
  2. در اختیار داشتن مدرک زبان با حداقل نمره تعیین شده. مانند مدرک IELTS با نمره حداقل ۶.۵
  3. داشتن ۲ توصیه نامه از اساتید باتجربه دانشگاه محل تحصیل
  4. ارائه رزومه
  5. ارائه نمره آزمون GRE ( برای برخی از دانشگاه‌ها )
  6. گواهینامه‌های علمی معتبر و نمونه کار ( البته داشتن مدارک مربوط به این مورد الزامی نیست، اما در اخذ پذیرش بسیار کمک کننده است ).
  7. تکمیل فرم اپلیکیشن

پرداخت شهریه دانشگاه‌ها در کشور کانادا سالانه حدود ۱۲ تا ۲۰ هزار دلار کانادا هزینه دارد، که البته با توجه به افزایش قیمت دلار ایران این مبلغ خبر از هزینه‌ای سنگین می‌دهد. اگر هزینه‌های زندگی در این کشور را که حدودا ًمبلغی بین ۷۰۰ الی ۱۰۰۰ دلار کانادا در ماه است به آن اضافه کنید قطعاً مبلغ قابل توجه‌تری خواهد بود.

تفاوت فاند و بورسیه چیست؟ معرفی رایج‌ترین انواع بورسیه و فاند تحصیلی

اپلای در ارشد

اپلای برای کارشناسی ارشد در استرالیا

در سال‌های اخیر سیستم آموزشی استرالیا دستخوش تغییرات زیادی بوده است. به گونه ای که طیف گسترده ای از رشته‌های تحصیلی برای تحصیل دانشجویان فراهم آمده است. با این اوصاف ممکن است شما هم یکی از افرادی باشید که قصد ادامه تحصیل در کشور استرالیا را دارند. بنابراین بهتر است با وضعیت تحصیل و شرایط اپلای دانشگاه های این کشور آشنا شوید.

زمان تحصیل کارشناسی ارشد در استرالیا

دوره کارشناسی ارشد در استرالیا اغلب بین 1 الی 3 سال به طول می‌کشد. در مقطع کارشناسی ارشد تحصیلاتی استرالیا نیز همانند دوره های کارشناسی، کلاس های آموزشی متفاوتی برای دانشجویان برگزار خواهد شد اما با این تفاوت که در انتهای این کلاس‌ها، دانشجویان باید پایان نامه ای ارائه داده و از آن در برابر هیئتی از داوران دفاع نمایند. یکی از دوره‌های محبوب کارشناسی ارشد در استرالیا دوره تحقیقاتی است. این دوره برای افرادی که تمایل دارند تا مقطع دکترا خود را در استرالیا سپری کنند، بسیار مفید و مناسب است. دوره‌های کارشناسی ارشد تحقیقاتی حداقل به 1 سال تحصیل به صورت تمام وقت نیاز دارد. در حال حاضر تعداد زیادی از دانشجویان خارجی در رشته های کارشناسی ارشد تحقیقاتی در حال تحصیل در استرالیا هستند.

اما برای اپلای دوره کارشناسی ارشد در استرالیا به چه مدارکی نیاز دارید:

  • ارائه ریزنمرات مقطع کارشناسی که البته باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.
  • ارسال روزمه تحصیلی که در آن به مواردی مانند مشخصات متقاضی مثل از محل زندگی، محل تحصیل، رشته مورد تحصیل و سایر ویژگی های شخصی اشاره شده است.
  • انگیزه نامه‌ای که در آن به طور کامل دلیل اصلی متقاضی برای انتخاب کشور استرالیا جهت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نوشته شده است.
  • در اختیار داشتن مدرک زبان مانند مدرک دوره آیلتس با نمره حداقل 6.5
  • ارائه پروپوزال تحقیقاتی که در آن به موضوع جدیدی اشاره شده است.
  • ارائه توصیه نامه‌ای از سوی اساتید که در آن توانایی‌ها و صلاحیت‌های شما برای ادامه تحصیل در کشور استرالیا اشاره شده است.

هزینه‌های تحصیلی و زندگی در استرالیا نسبت به سایر کشورها مانند انگلستان و آمریکا بسیار زیاد و چشمگیر است. در حالت کلی هزینه تحصیل در دوره فوق لیسانس در حدود 20,000 دلار تا 37,000 دلار در سال است. هرچند که هزینه تحصیل در دوره فوق لیسانس به نظر بسیار بالا است، اما با هزینه‌های زندگی در این کشور متناسب است.

اپلای کارشناسی ارشد

اپلای برای کارشناسی ارشد در اروپا

اخذ پذیرش در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد، با توجه به هزینه‌های پایین تحصیل در کشورهای اروپایی مثل آلمان، ایتالیا، اسپانیا و … به ‌مراتب راحت‌تر است. اگر دوره کارشناسی ارشد را در یک دانشگاه اروپایی بگذرانید و بتوانید در این دوره مقاله‌ای چاپ کرده و نمره خوبی کسب کنید، می‌توانید برای مقطع دکترا به دانشگاه‌های آمریکا اپلای کنید. علاوه بر این، در مدت تحصیل در قاره اروپا می‌توانید از مزایای سفر در محدوده شینگن نیز بهره‌مند می‌شوید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای در مقطع کارشناسی ارشد در کشورهای اروپایی شامل موارد زیر می باشد:

  • ارائه مدرک کارشناسی و لیست دروس گذرانده شده
  • اصل و ترجمه مدرک به همراه ریزنمرات مقطع کارشناسی
  • رزومه
  • انگیزه نامه
  • مدرک زبان
  • توصیه نامه از اساتید

تحصیل در برخی از دانشگاه‌های در کشورهای اروپایی مانند آلمان، اتریش، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، نروژ و فنلاند بسیار ارزان قیمت و حتی گاهی رایگان است. اما در برخی از کشورهای دیگر مانند انگلستان و سوئد شهریه‌ها بسیار بالا هستند، بنابراین اگر در فکر تحصیل در دانشگاه‌های یکی از این کشورهای گران قیمت هستید، ممکن است به بورسیه تحصیلی فکر کنید اما لازم به ذکر است در مقطع کارشناسی ارشد، تعداد بورسیه‌ها در اروپا محدود و فضا کاملاً رقابتی است. به همین خاطر اخذ بورسیه کار سختی است.

آیا تا به حال تجربه اپلای ارشد را داشته‌اید؟ در صورت داشتن تجربه اپلای ارشد یا هر گونه سوال در این زمینه می‌توانید نظرات خود را در بخش نظرات بیان کنید.

120 دیدگاه دربارهٔ «شرایط لازم اپلای برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف»

  1. سلام خسته نباشید. من رشته ام روانشناسیه، دو ترم دیگه کارشناسی رو تموم میکنم و معدلم 18 هست، مدرک آیلتس رو گرفتم و چند تا کارگاه مرتبط به رشته خودم با مدرک معتبر شرکت کردم. میخواستم ببینم چه کشورهایی شانس بورسیه گرفتن برای کارشناسی ارشد رو دارم (با توجه به این که زیاد توان مالیم بالا نیست و ترجیحم بورسیه رایگانه مثل بورسیه ترکیه یا هزینه کم برای تحصیل و زندگی

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      در صورتی که معدل بالای 16 و نمره زبان حداقل 6 را داشته باشی، شانس تحصیل رایگان را در برخی کشورهای اروپایی کسب خواهید کرد.

  2. سلام خسته نباشید. من الان 17 سالمه و دارم برای المپیاد میخونم. اگه المپیاد ریاضی مرحله دو مدال بگیرم و بعدش یکی از رشته های ریاضیو بخونم و زبانمو فول کنم و مقاله هم بدم با معدل بالا چقدر برای بورسیه کارشناسی ارشد شانس دارم؟(برای آمریکا و اروپا)
    و اینکه امکان گرفتن اقامت بعد از تحصیل تو یه کشور خارجی وجود داره؟ چه شرایطی میخواد؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      برای تحصیل رایگان شانس خواهید داشت، در صورتی که تمام اگرها عملی شود.

  3. سلام خسته نباشید من کارشناسی مدیریت بازرگانی پیام نور دارم آیلتس 6 میتونم بگیرم معدلم بالای 14 هست رزومه کار حسابداری 2 سال دارم چقدر شانس اکسپت شدن دارم و کجا شانسم بیشتره؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      کانادا و ترکیه و ارشد دوره مشترک روسیه، آلمان می‌توان اقدام کرد که همراه با شهریه خواهد بود. در صورتی که تمایل داشته باشید تا همکاران ما شما را در این زمینه راهنمایی کنند، می‌توانید از طریق ایمیل با همکاران ما در تماس باشید تا به بهترین نحو شما را راهنمایی کنند.

  4. سلام من ترم اخر کارشناسی مهندسی صنایع هستم و معدل بالای 16دارم.ایا حتما باید ابتدا مدرک زبان بگیرم بعد تمامی مدارک را بفرستم؟ نمیشه اول ریز نمرات و رزومه بفرستم بعد برم سراغ مدرک زبان؟چون نمیدونم دانشگاه کدوم کشور قبولم میکنه بعضی دانشگاها مدرک زبان انگیسی و بعضی ها مدرک زبان اون کشور را میخوان؟ مثلا روسیه مدرک زبان روسی میخواد؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      این شرایط نسبت به هر دانشگاه متفاوت است، یعنی دانشگاه‌هایی هستند که همزمان مدرک زبان شما را درخواست می‌کنند ولی برخی دیگر هم هستند که به شما اجازه می‌دهند که در ابتدا فقط ریزنمرات را ارسال کنید و سپس اقدام به ارسال مدرک زبان خود کنید.
      شما می‌توانید براساس اولویت خود شرایط دانشگاه مورد نظرتان را مطالعه کنید.

  5. سلام وقتتون بخیر!
    بنده سال آخر رشته علم اطلاعات و دانش شناسی (کتابداری) هستم و معدلمم حدود 16. زبان در حد مبتدی هستم فعلا
    بنده برای ارشد میتوانم فول فاند کدام کشورها رو بگیرم؟ یا کدام کشورها رو پیشنهاد میکنید.

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      بهترین حالت تحصیل رایگان با شهریه کم در یکی از کشورهای اروپایی با داشتن مدرک زبان امکانپذیر خواهد بود.

    2. با سلام
      بنده با شرایط زیر از کدام کشور ها می تونم برای ارشد گرافیک فول فاند بگیرم؟
      معدل کارشناسی ۱۷/۱۱
      سال ۹۲ فارغ التحصیل شدم
      مدرک زبان ندارم
      متولد ۶۷ هستم
      آیا امیدی به اخذ بورسیه با شرایط من هست؟اگر هست ،کدام کشورها؟

  6. سلام
    من مدت تحصيل دوره ي كارشناسيم ٦سال طول كشيد با اين حال ميتىنم با مدرك كارشناسيم اپلاي كنم؟ تاثير منفي داره اين مدت زياد تحصيل يا خير؟ ممنون

  7. سلام وقتتون بخیر
    در مقطعی که انصراف دادیم امکان گرفتن پذیرش هست؟ یا این یک ویژگی منفی محسوب میشه؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      این به عنوان ویژگی منفی شناخته می‌شود ولی امکان دریافت پذیرش منفی وجود دارد.

  8. سلام وقت بخیر
    من کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی برق از دانشگاه دولتی معتبر دارم
    معدلم بالای 15 هست ولی مقاله ندارم
    بهتره برای دکتری اقدام کنم یا ارشد مجدد؟

  9. سلام. براى تحصيل كارشناسى ارشد در استراليا لازم هست كه رشته كارشناسى مرتبط باشه؟
    من كارشناسيم مهندسى بوده و براى ارشد ميخوام يكى از رشته هاى هنر رو بخونم

  10. سلام وقت بخیر. من فارغ‌التحصیل شیمی محض از دانشگاه تهران هستم. سال ۹۹ فارغ‌التحصیل شدم، زبانم متوسط رو به بالا هست. به تازگی دارم به اپلای فکر میکنم. با توجه به اینکه تا الان اقدامی نکردم، این اقدام نکردن نکته منفی محسوب میشه؟ یعنی فاصله‌ای که بین کارشناسی و اقدام و برای ارشد هست، منفی محسوب میشه؟
    و اینکه چقدر ممکنه که بتونم در دانشگاهایی مثل مک‌گیل یا یوبی‌سی فاند کامل بگیرم؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      برای ارشد دریافت فاند بسیار سخت است. شما باید تلاش کنید که رزومه خودتان را تقویت کنید و باید این نکته را مد نظر داشته باشید که در صورت زیاد شدن گپ تحصیلی به عنوان یک نکته منفی شناخته می‌شود.

  11. سلام
    من تو دانشگاه تاپ تهران رشته مهندسی مکانیک در دوره کارشناسی درس میخونم و معدلم بالای 15 هست
    ولی دوره لیسانسم، 9 ترمه هست
    آیا شانس اپلای دارم؟

  12. سلام…وقت بخیر
    بنده کارشناسی ام رو معماری دانشگاه آزاد خوندم و معدل به نسبت ارشدم پایین تر هستش و توی مقطع ارشد شهرسازی خوندم و معدل 18/5 از دانشگاه آزاد قزوین(تو ارشد استادهای معتبری رو باهاشون ارتباط دارم برای ریکام گرفتن و مقاله از یه کنفرانس خارجی و چند مقاله داخلی) دارم با شرایط موجود به نظر شما بهتره که برای اپلای دکتری اقدام کنم یا ارشد؟ کدوم احتمال بیشتری داره که پذیرش بگیرم؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      در صورتی که حداقل 2 مقاله اپمپکتدار داشته باشید و نمره زبان بالای 6.5 داشته باشید شانس خواهید داشت. در غیر اینصورت شما می‌توانید با آیلتس 6 برای ارشد مجدد اقدام کنید.

      1. گروه نویسندگان

        دوست عزیز
        بلی مشکلی نیست در صورتی که شما ویزا دریافت کنید و … امکان اپلای وجود دارد.

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      بلی دانشجویان زیادی در حال حاضر اقدام به اپلای کرده‌اند و مشکلی وجود ندارد.

  13. مهدی درویشی

    سلام خسته نباشید بنده کارشناسی متالورژی از دانشگاه دولتی (دانشگاه اراک) دارم با معدل پایین و زمان تحصیل طولانی و درحال حاضر برنامه نویسی کامپیوتر کار میکنم و رزومه نسبتا خوبی هم در زمینه برنامه نویسی دارم و آیلتس ۷ راهم دارم .آیا میتوانم برای دوره ارشد رشته علوم داده اپلای کنم؟

  14. سلام من ارشد بیوتکنولوژی پزشکی تهران گرفتم با معدل ۱۹ ولی معدل لیسانسم ۱۴ هست ۹ ترمه از دانشگاه آزاد زبانم هم خیلی خوبه مقاله هم از تو پایان نامه درآوردم می‌خواستم ببینم شانس اپلای برای دکترا رو دارم آمریکا یا کانادا؟ فاند چطور اونم میتونم بگیرم یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      در صورت داشتن 2 مقاله ایمپکتدار و نمره زبان حداقل 6.5 آیلتس شما شانس خواهید داشت.
      در صورتی که تمایل داشته باشید همکاران ما شما را راهنمایی کنند، می‌توانید رزومه خودتان را از طریق ایمیل به همکاران ما ارسال کنید تا بعد از بررسی در اسرع وقت شما را راهنمایی کنند.

    2. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      اگر 2 مقاله ایپمکتدار داشته باشید و نمره حداقل 6.5 آیلتس داشته باشید. شانس پذیرش خواهید داشت.

      1. سلام خسته نباشید. ببخشید من 1 ترم دیگه مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه خلیج فارس رو میگیرم و معدلم هم بالای 16 هست و زبان انگلیسی م هم متوسط به بالا هست و توان گرفتن آیلتس رو دارم. آیا دانشگاهی در اروپا هست که برای ارشد بتونم تقریبا رایگان تحصیل کنم؟ پدرم هم فوت کرده و شرایط مالی خیلی خوبی ندارم. آیا بعد از اتمام تحصیل در ارشد اقامت هم میدن؟

        1. گروه نویسندگان

          دوست عزیز
          با آیلتس حداقل 6 شانس تحصیل رایگان آلمان یا ایتالیا را دارید.
          دوست عزیز برای اقامت هم شما باید بعد از اتمام ارشد ادامه تحصیل بدهید یا اینکه کار پیدا کنید تا بتوانید اقامت دریافت کنید.

  15. با سلام
    با شرایط زیر امکان اپلای در رشته جامعه شناسی دارم؟ اگر دارم، ارشد مجدد یا دکتری؟
    – لیسانس برق فارغ التحصیل 91 با معدل 12/5 دانشگاه چمران
    – ارشد جامعه شناسی با معدل 18/15 دانشگاه چمران فارغ التحصیل 1400
    – دو مقاله ISI جامعه شناسی
    – دو توصیه نامه از اساتید جامعه شناسی
    – آیلتس 6.5
    – سن 35 سال

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      برای دکترا شاید شانس داشته باشید.
      در صورتی که تمایل داشته باشید همکاران ما به صورت کامل رزومه شما را بررسی کنند و نتیجه را اعلام کنند، می‌توانید از طریق ایمیل رزومه خودتان را به همکاران ما ارسال کنید تا در اسرع وقت شما را راهنمایی کنند.

  16. امیر محمد تقدیریان

    سلام وقت بخیر
    من لیسانسم نرم افزار بود و ارشد رو فلسفه خوندم و توی فلسفه جندین مقاله ی معتبر دارم
    میخواستم بدونم برای گرفتن فاند برای دکترای فلسفه حتما باید مدرک لیسانس مرتبط داشت یا نه ؟

  17. سلام خسته نباشید
    من دانشجوی رشته مهندسی پزشکی مقطع کارشناسی هستم
    چطور میتونم بورسیه تحصیلی برای مقطع کارشناسی ارشد بکنم؟
    برای کشور های اروپایی مثل آلمان
    ممنون میشم اگر پاسخ بدید

  18. سلام من کارشناسی عمران از دانشگاه آزاد قزوین با معدل 15.56 گرفتم و همینطور به نرم افزار های مهندسی عمران و طراحی سازه تسلط دارم.با فرض نمره ی gre و آیلتس خوب ،آیا شانسی برای فاند گرفتن در مقطع ارشد یا مهاجرت کاری دارم؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      شما می‌توانید شانس تحصیل رایگان داشته باشید، چون احتمال دریافت فاند تحصیلی برای مقطع ارشد بسیار کم است.

  19. سلام من معدل مدرک کارشناسی کامپیوتر با معدل گرایش شبکه دارم با معدل ۱۷، و ایلتس ۷، سنم ۲۴ ساله، نمیدونم برای ارشد اقدام کنم یا ارشد رو تو ایران بگیرم برای دکترا اقدام کنم؟! قصدم اینه برای ارشد اپلای کنم ولی نمیدونم چه کشور هایی فاند میدن؟ دوس ندارم دکترا بخوانم از طرفی هم میخام مهاجرت کنم واقعا اگه بشه ارشد فاند بگیرم تو اروپا یا کانادا خیلی خوب میشه نظر شما چیه؟ یه مشکل دیگم اینه که رشته کارشناسیم شبکه هست ولی برای ارشد نرم افزار میخام اپلای کنم بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      باید این نکته را مد نظر داشته باشید که فاند برای ارشد نیست، شما می‌توانید تحصیل رایگان برای ایتالیا یا آلمان دریافت کنید.
      در صورتی هم که تمایل داشته باشید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند، می‌توانید از طریق ایمیل یا واتس‌آپ با همکاران ما در تماس باشید.

  20. سلام من کارشناسی مکانیک خودرو از دانشگاه سراسری با معدل ۱۵ دارم .
    ۶ سال سابقه کار مرتبط دارم با بیمه که گپ تحصیلی رو پوشش میده .
    شرایط دریافت فاند رو دارم ؟
    کدوم کشور رو پیشنهاد میدید؟

  21. سلام ، وقت بخیر.
    بنده ۲ ترم دیگر کارشناسی برق رو به اتمام میرسونم.
    ( گرایش مخابرات ،دانشگاه دولتی معتبر با معدل بالای ۱۷ تا این ترم)
    مدرک زبان رو دریافت نکردم و رزومه قوی (از نظر کار در شرکت های خصوصی و دولتی ) ندارم. اگر برای کشور های آلمان و کانادا و آمریکا خواسته باشم اپلای بدم چه زمانی برای اخذ مدرک آیلتس مناسب هست ؟ آیا امکان پذیرش در دانشگاه های معتبر این کشور ها می باشد؟
    (از خرداد ۱۴۰۰ در حال مکاتبه با اساتید برای گرفتن TA یا RA یا پروژه در مقطع ارشد هستم اما یا پروژه ای نداشتند یا پاسخی دریافت نکرده ام)

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      برای ارشد فقط تحصیل رایگان شاید بتوان برای آلمان پذیرش گرفت. 6 ماه مانده به اتمام تحصیل زمان مناسبی است و در صورتی که سطح زبان خوبی دارید، برای آیلتس اقدام کنید.

  22. سلام.من رشتم مهندسی نفت هستش و هنوز مدرک زبانم را نتونستم بگیرم برای اپلای در کشورهای اروپایی شانسی دارم یا خیر؟ممنون

  23. سلام سوالی داشتم اگر من ارشدم رو بدون پایان نامه و آموزش محور بدم و بعد بخوام برای ارشد مجدد اقدام کنم توی رشته خودم،پایان نامه نداشتم امتیاز منفی حساب میشه یا فرقی نداره؟با توجه به اینکه کارگاه های آموزشی زیادی شرکت کردم و کار مرتبط هم یکی دو مورد دارم؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      برای ارشد مجدد چندان تاثیری ندارد. برای دکترا مننفی است البته باید این نکته را مد نظر داشته باشید که بستگی به کشور و دانشگاه مد نظر شما هم دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *