شرایط لازم اپلای برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف

اپلای کارشناسی ارشد

تاکنون مطالب زیادی درباره پذیرش دوره دکتری یا بورسیه‌های دوره دکتری نوشته است و احتمالاً شما نیز از خوانندگان این مطالب بوده‌اید، اما شاید تاکنون کمتر مطلبی درباره مساله اپلای در دوره کارشناسی ارشد خوانده باشید. در این مطلب قصد داریم به این مساله بپردازیم. لطفا تا آخر مطلب با ما همراه باشید.

انواع بورسیه کارشناسی ارشد

اکثر متقاضیان تحصیل در خارج از کشور تصور می‌کنند در دوره کارشناسی ارشد، با هر شرایطی می‌توان بورسیه کشور مورد نظر را دریافت کرد، اما واقعیت چنین نیست. معیارهای گوناگونی برای اعطای بورسیه در دانشگاه‌های مختلف وجود دارد. این معیارها بسته به دانشگاه مورد نظر و رشته تحصیلی متغییر هستند. البته برخی معیارهای ثابت وجود دارند که شانس افراد را برای اخذ بورسیه کارشناسی ارشد بالا می‌برند که عبارت‌اند به شرح زیر است.

  1. داشتن معدل بالا در مقطع کارشناسی
  2. داشتن مقالات ISI و ISC‌. البته داشتن این معیار ضروری نیست. اما اگر افرادی در دوره کارشناسی مقاله‌ای معتبر به چاپ برساند، شانس بسیاری زیادی برای دریافت بورسیه کارشناسی ارشد خواهند داشت.
  3. داشتن مدرک زبان. اگر در امتحان آیلتس شرکت کرده باشید، حداقل نمره 6 و اگر در امتحان تافل شرکت کرده باشید حداقل امتیاز 80 را باید کسب کنید.
  4. شرکت در کنفرانس‌های بین‌المللی نیز در دریافت بورسیه دوره کارشناسی ارشد می‌تواند بسیار مفید باشد. زیرا شرکت در کنفرانس نشان می‌دهد که شما از شخصیت آکادمیکی برخوردار هستید و به رشته تحصیلی خود علاقه زیادی دارید.
  5. داشتن توصیه ‌نامه‌ قوی از اساتید مطرح در رشته مدنظر
  6. ارائه پروپوزال و انگیزه نامه‌ای با ایده‌های جدید

مقالات ISC ( منظور از پایگاه استنادی جهان اسلام ) چیست؟

اپلای برای کارشناسی ارشد

اپلای برای کارشناسی ارشد در آمریکا

کشور آمریکا به دلیل استفاده از تکنولوژی پیشرفته و داشتن نظام آموزشی با کیفیت بالا، یکی از بهترین کشورها برای تحصیل است. وجود چنین شرایطی سبب استقبال متقاضیان تحصیل در خارج از کشور می‌شود، اما داشتن شرایط خوب به مفهوم آسان بودن پروسه اپلای و پذیرش تحصیلی در دانشگاه‌های آمریکا نیست. شرایط پذیرش آمریکا به دلیل تعداد زیاد متقاضیان بسیار رقابتی است. تا حدی که برخی از متقاضیان آن را دور از دسترس می‌دانند. اما در هرحال نباید ناامید بود.

با توجه به این موضوع که شما قصد دارید برای مقطع کارشناسی ارشد اپلای کنید، باید حتماً رشته انتخابی‌تان مرتبط با لیسانس‌تان باشد. در اکثر دانشگاه‌های کشور آمریکا امکان ارسال درخواست پذیرش از طریق وب‌سایت دانشگاه وجود دار؛ بنابراین می‌توانید پس از مراجعه به وب‌سایت دانشگاه و مطالعه شرایط و مدارک لازم، اقدامات لازم را انجام دهید. بهتر است بدانید شرایط و مدارک همه دانشگاه‌ها با هم یکسان نیستند. به عنوان مثال برخی از دانشگاه‌ها علاوه بر مدارک تحصیلی و مدرک زبان، مدارک معتبر بین‌المللی GRE یا مدارک مربوط به اختراعات و یا نمونه کارها را از داوطلب می‌خواهند. با این حال برخی مدارک هستند که همه دانشگاه‌ها آنها را از متقاضی طلب می‌کنند. این مدارک عبارتند از:

  1. ریزنمرات دیپلم و مقطع پیش‌دانشگاهی
  2. رزومه تحصیلی یا کاری
  3. نمره آزمون SAT یا GRE
  4. ارائه گواهی مدرک مهارت‌ زبان انگلیسی مانند IELTS یا  TOEF
  5. انگیزه‌نامه
  6. معرفی نامه علمی که به صورت نامه اداری نوشته شده باشد
  7. تکمیل فرم اپلیکیشن

برای درخواست اپلای تحصیلی آمریکا، حق انتخاب ۳ الی ۵ دانشگاه را دارید. هرچه تعداد دانشگاه‌های انتخابی شما بیشتر باشد، قطعاً شانس بیشتری برای پذیرش خواهید داشت. البته بهتر است بدانید که ارسال درخواست برای هر دانشگاه در حدود ۱۰۰ دلار هزینه دارد. ممکن است براساس شرایط هر دانشگاه، حتی هزینه کمتر از این هم باشد، اما معمولا بیشتر۱۰۰ دلار بیشتر نخواهد بود.

پس از آماده کردن مدارک، باید تا تاریخ ثبت نام که در سایت دانشگاه مورد نظر مشخص شده است، صبر کنید تا در آن زمان اقدام به ارسال مدارک کنید. زمان درخواست اپلای آمریکا ترم پاییز، معمولاً فاصله بین ماه اکتبر و ماه نوامبر و در ترم بهار، فاصله بین ماه فوریه و ماه مارس است.

اجزای پایان‌نامه کارشناسی ارشد شامل چه مواردی است و آموزش تبدیل پایان‌نامه به مقاله

اپلای برای ارشد

اپلای برای کارشناسی ارشد در کانادا

اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که می‌خواهید پذیرش تحصیلی کانادا را دریافت کنید، باید 2 نکته بسیار مهم را بدانید.

زمان نسبتاً طولانی پروسه اپلای

نکته اول این است که در کل، پروسه اپلای کانادا ۲ الی ۴ ماه و پروسه اخذ ویزا نیز ۲ الی ۴ ماه طول می‌کشد.

تمکن مالی

اما نکته دوم که کمی کار را سخت می‌کند، داشتن تمکن مالی است. هزینه تحصیل در کشور کانادا، نسبت به سایر کشورها بسیار کمتر است، اما با این حال یکی از مهم‌ترین شرایط دریافت پذیرش تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد، تمکن مالی مناسب است. اگر از تمکن مالی خوبی برخودار نیستید، بهتر است دانشگاه‌های کشور کانادا را از لیست خود خط بزنید.

یکی از ویژگی‌های خوب تحصیل در دانشگاه‌های کانادا، در کنار تمامی امکانات تحصیلی که وجود دارد، این است که پس از اتمام دوره کارشناسی ارشد، امکان دریافت اقامت دائم برای دانشجویان خارجی ممتاز وجود دارد. بنابراین طبیعی است که تعداد متقاضیان اپلای ارشد کانادا زیاد باشد.

در مقطع کارشناسی ارشد کانادا، امکان تحصیل به 2 زبان انگلیسی و فرانسوی وجود دارد. زیرا هر دو زبان از زبان‌های رسمی این کشور هستند. متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد باید طی دوره ۱ الی ۲ ساله، درس‌های خود را به پایان برسانند. پس از اتمام دروس دانشجو علاوه بر دفاع از پایان نامه خود، یک دوره کارآموزی در رشته  تحصیلی مورد نظر را باید بگذراند، تا درنهایت فارغ التحصیل شود. برخی از دوره‌های کارشناسی ارشد در کاندا به صورت by course ارائه می‌شوند. در این حالت هیچگونه بورسیه‌ای وجود ندارد. اما در دوره‌هایی که به صورت by research ارائه می‌شوند، دانشجو اغلب نوعی از بورسیه را دریافت می‌کند که در قبال آن باید بر روی پروژه‌هایی که استاد تعیین می‌کند کار کند.

مدارک لازم برای اپلای کانادا

  1. ارائه مدرک کارشناسی با معدل حداقل ۱۴ در طول یک دوره 4 ساله
  2. در اختیار داشتن مدرک زبان با حداقل نمره تعیین شده. مانند مدرک IELTS با نمره حداقل ۶.۵
  3. داشتن ۲ توصیه نامه از اساتید باتجربه دانشگاه محل تحصیل
  4. ارائه رزومه
  5. ارائه نمره آزمون GRE ( برای برخی از دانشگاه‌ها )
  6. گواهینامه‌های علمی معتبر و نمونه کار ( البته داشتن مدارک مربوط به این مورد الزامی نیست، اما در اخذ پذیرش بسیار کمک کننده است ).
  7. تکمیل فرم اپلیکیشن

پرداخت شهریه دانشگاه‌ها در کشور کانادا سالانه حدود ۱۲ تا ۲۰ هزار دلار کانادا هزینه دارد، که البته با توجه به افزایش قیمت دلار ایران این مبلغ خبر از هزینه‌ای سنگین می‌دهد. اگر هزینه‌های زندگی در این کشور را که حدودا ًمبلغی بین ۷۰۰ الی ۱۰۰۰ دلار کانادا در ماه است به آن اضافه کنید قطعاً مبلغ قابل توجه‌تری خواهد بود.

تفاوت فاند و بورسیه چیست؟ معرفی رایج‌ترین انواع بورسیه و فاند تحصیلی

اپلای در ارشد

اپلای برای کارشناسی ارشد در استرالیا

در سال‌های اخیر سیستم آموزشی استرالیا دستخوش تغییرات زیادی بوده است. به گونه ای که طیف گسترده ای از رشته‌های تحصیلی برای تحصیل دانشجویان فراهم آمده است. با این اوصاف ممکن است شما هم یکی از افرادی باشید که قصد ادامه تحصیل در کشور استرالیا را دارند. بنابراین بهتر است با وضعیت تحصیل و شرایط اپلای دانشگاه های این کشور آشنا شوید.

زمان تحصیل کارشناسی ارشد در استرالیا

دوره کارشناسی ارشد در استرالیا اغلب بین 1 الی 3 سال به طول می‌کشد. در مقطع کارشناسی ارشد تحصیلاتی استرالیا نیز همانند دوره های کارشناسی، کلاس های آموزشی متفاوتی برای دانشجویان برگزار خواهد شد اما با این تفاوت که در انتهای این کلاس‌ها، دانشجویان باید پایان نامه ای ارائه داده و از آن در برابر هیئتی از داوران دفاع نمایند. یکی از دوره‌های محبوب کارشناسی ارشد در استرالیا دوره تحقیقاتی است. این دوره برای افرادی که تمایل دارند تا مقطع دکترا خود را در استرالیا سپری کنند، بسیار مفید و مناسب است. دوره‌های کارشناسی ارشد تحقیقاتی حداقل به 1 سال تحصیل به صورت تمام وقت نیاز دارد. در حال حاضر تعداد زیادی از دانشجویان خارجی در رشته های کارشناسی ارشد تحقیقاتی در حال تحصیل در استرالیا هستند.

اما برای اپلای دوره کارشناسی ارشد در استرالیا به چه مدارکی نیاز دارید:

  • ارائه ریزنمرات مقطع کارشناسی که البته باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.
  • ارسال روزمه تحصیلی که در آن به مواردی مانند مشخصات متقاضی مثل از محل زندگی، محل تحصیل، رشته مورد تحصیل و سایر ویژگی های شخصی اشاره شده است.
  • انگیزه نامه‌ای که در آن به طور کامل دلیل اصلی متقاضی برای انتخاب کشور استرالیا جهت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نوشته شده است.
  • در اختیار داشتن مدرک زبان مانند مدرک دوره آیلتس با نمره حداقل 6.5
  • ارائه پروپوزال تحقیقاتی که در آن به موضوع جدیدی اشاره شده است.
  • ارائه توصیه نامه‌ای از سوی اساتید که در آن توانایی‌ها و صلاحیت‌های شما برای ادامه تحصیل در کشور استرالیا اشاره شده است.

هزینه‌های تحصیلی و زندگی در استرالیا نسبت به سایر کشورها مانند انگلستان و آمریکا بسیار زیاد و چشمگیر است. در حالت کلی هزینه تحصیل در دوره فوق لیسانس در حدود 20,000 دلار تا 37,000 دلار در سال است. هرچند که هزینه تحصیل در دوره فوق لیسانس به نظر بسیار بالا است، اما با هزینه‌های زندگی در این کشور متناسب است.

اپلای کارشناسی ارشد

اپلای برای کارشناسی ارشد در اروپا

اخذ پذیرش در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد، با توجه به هزینه‌های پایین تحصیل در کشورهای اروپایی مثل آلمان، ایتالیا، اسپانیا و … به ‌مراتب راحت‌تر است. اگر دوره کارشناسی ارشد را در یک دانشگاه اروپایی بگذرانید و بتوانید در این دوره مقاله‌ای چاپ کرده و نمره خوبی کسب کنید، می‌توانید برای مقطع دکترا به دانشگاه‌های آمریکا اپلای کنید. علاوه بر این، در مدت تحصیل در قاره اروپا می‌توانید از مزایای سفر در محدوده شینگن نیز بهره‌مند می‌شوید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای در مقطع کارشناسی ارشد در کشورهای اروپایی شامل موارد زیر می باشد:

  • ارائه مدرک کارشناسی و لیست دروس گذرانده شده
  • اصل و ترجمه مدرک به همراه ریزنمرات مقطع کارشناسی
  • رزومه
  • انگیزه نامه
  • مدرک زبان
  • توصیه نامه از اساتید

تحصیل در برخی از دانشگاه‌های در کشورهای اروپایی مانند آلمان، اتریش، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، نروژ و فنلاند بسیار ارزان قیمت و حتی گاهی رایگان است. اما در برخی از کشورهای دیگر مانند انگلستان و سوئد شهریه‌ها بسیار بالا هستند، بنابراین اگر در فکر تحصیل در دانشگاه‌های یکی از این کشورهای گران قیمت هستید، ممکن است به بورسیه تحصیلی فکر کنید اما لازم به ذکر است در مقطع کارشناسی ارشد، تعداد بورسیه‌ها در اروپا محدود و فضا کاملاً رقابتی است. به همین خاطر اخذ بورسیه کار سختی است.

آیا تا به حال تجربه اپلای ارشد را داشته‌اید؟ در صورت داشتن تجربه اپلای ارشد یا هر گونه سوال در این زمینه می‌توانید نظرات خود را در بخش نظرات بیان کنید.

120 دیدگاه دربارهٔ «شرایط لازم اپلای برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف»

  1. سلام. وقتتون بخیر. من رشته ام اموزش ریاضی هست. معدلم ۱۸ و خرده ای.
    مدرک فرانسه و زبان انگلیسی دارم. ایا میتونم برای ارشد رشته مهندسی کامپیوتر بورسیه بگیرم؟ ترجیحا فرانسه یا کانادا
    فاند ایا میتونم بگیرم؟
    و اینکه بنظر شما ارشد بهتره برم یا برای دکترا؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      این نکته را باید مد نظر داشته باشید که تغییر رشته شانس شما برای پذیرش را به شدت کاهش می‌دهد.

  2. سلام وقت بخیر
    اگر امسال ارشد روزانه یا شبانه قبول شیم و ثبت نام کنیم و همزمان هم برای سال دیگه قصد اپلای مقطع ارشد داشته باشیم و کار هامون رو پیش ببریم، اگه پذیرش بگیریم میتونیم از دانشگاه اینجا انصراف بدیم بریم؟ یا مشکلی پیش میاد؟
    و این که تو روند پذیرش گرفتنمون مشکلی ایجاد میکنه این که ایران ارشد شرکت کردیم؟
    برای هر کدوم از دوره های روزانه و شبانه شرایط به چه صورت هست؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      نخیر تاثیری ندارد. فقط اگر معافیت تحصیل سربازی داشته باشید، برای سربازی مشکل ایجاد خواهد شد.

  3. سلام وقتتان بخیر
    اگر تمام مدارک رو داشته باشیم و بخوایم برای بورسیه درخواست بدیم اما مدرک زبانمون رو سه ماه بعد از درخواست دریافت کنیم امکان درخواست بورسیه نیست؟
    بنده ترم اخر کارشناسی هم هستم و مدرک کارشناسیمو هم با زبانم میگیرم

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      این بستگی به دانشگاه دارد. بهترین جواب این است که با دانشگاه مورد نظرتان مکاتبه کنید و شرایط را برای آنها توضیح دهید. برخی از دانشگاه‌ها قبول می‌کنند.

  4. سلام
    من ترم ۵ مهندسی عمران هستم،دانشگاه آزاد،با معدل A,برای دانشگاه‌های اروپا یا آمریکا،برای ارشد شانسی دارم یا نه؟
    اگر توصیه نامه استاد نداشته باشم،مشکلی نداره؟
    مدرک زبانم باید حداقل چه نمره‌ای داشته باشه؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      بلی امکانپذیر است. خوب سوالات شما کاملاً بستگی به هر دانشگاه دارد، چون هر دانشگاه نمره متفاوتی و شرایط متفاوتی دارد که بهتر است به سایت خود دانشگاه سر بزنید.
      در حالت کلی شما می‌توانید با نمره 6.5 آیلتس اقدام کنید ولی خب بستگی به شرایط دانشگاه دارد.
      در مورد توصیه نامه هم این مدرک جزء مدارک مهم است و دریافت آن چیز چندان سختی نیست، در صورتی که مشکلی پیش بیایید همکاران ما هم می‌توانند شما را راهنمایی کنند.

  5. سلام من لیسانس هنر.رشته سینما رو دارم از دانشگاه هنر تهران.معدلمم نزدیک ۱۷.زبان انگلیسی هم دارم میخونم تا بتونم آزمون بدم…میتونم برای ارشد آلمان درس بخونم؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      بلی برای ارشد می‌توان اقدام کرد. نمره زبان حداقل 6 آیلتس باید داشته باشید.
      شما شانس پذیرش رایگان یا با شهریه را دارید.
      در صورتی که تمایل داشته باشید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند، می‌توانید از طریق ایمیل با همکاران ما در تماس باشید.

  6. سلام ببخشید من رشته هنر نقاشی ایرانی میخونم ترم اخرم هستش و معدلم 18 هستش برا ارشد میخواستم انیمیشن بخونم و 4 سال سابقه کار و رزومه دارم و تو ی پروژه بین المللی کار کردم(و تمام این سابقه کار تو حوزه انیمیشن و بازی سازی هستش ) زبانمم متوسط هستش و میخوام روش کار کنم ایا میتونم برای ارشد به کشور امریکا و کانادا اقدامی انجام بدم البته پدر و برادرم سیتیزن امریکا هستن

  7. سلام وقتتون بقخیر
    من گارشناسی مكانیك با معدل 16.27 زبان انگلیسی اوكی و یه مقاله عادی دارم.
    به نظر شما شانس برای گرفتن بورسیه دارم؟
    اگر فاند ایتالیا بگیرم امكان كار پیدا كردن و موندن اونجا چقدره؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      در صورتی که نمره زبان بالای 6 داشته باشید و بسته به سن شما می‌توان پذیرش رایگان با فاند استانی دریافت کرد.
      کار پیدا کردن هم تضمینی نیست، بستگی به توانایی‌های شما و … دارد.
      در صورتی که تمایل داشته باشید تا همکاران ما شما را در این پروسه راهنمایی کنند، می‌توانید از طریق ایمیل با همکاران ما در تماس باشید.

      1. سلام من دانشگاه دولتی رشته مهندسی مکانیک هستم بعد از اتمام کارشناسی میتونم برا تحصیلات به خارج از کشور برم یا چون دانسگاه دولتی بودم باید قبلش به دولت خومت کنم

        1. گروه نویسندگان

          دوست عزیز
          در صورتی که رزوانه باشید باید مدرک خودتان را با پرداخت هزینه آزاد کنید یا اینکه تجربه کار و بیمه داشته باشید.

  8. باسلام و عرض ادب،
    با ۳۳ سال سن و مدرک کارشناسی آزاد و ارشد دولتی، و البته معدل پایین ۱۴ در مقطع کارشناسی، آیا میشه برای ارشد مجدد از دانشگاه های خوب آلمان پذیرش گرفت ؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      بستگی به رشته، نمره زبان شما دارد. با توجه به معدل لیسانس شانس شما برای تحصیل رایگان پایین است.

  9. سلام. من سال اخر مقطع کارشناسی اقتصاد هستم. میخواستم بدونم برای اپلای ارشد به کانادا حتما رزومه کاری لازم هست؟ یا فقط مدرک زبان و ریزنمرات کارشناسی و انگیزه نامه کفایت میکنه؟

  10. سلام وقت بخیر، من سال اخر مقطع کارشناسی اقتصاد هستم. میخواستم بدونم برای اپلای ارشد به کانادا حتما رزومه کاری لازم است؟ یا همون ریزنمرات کارشناسی و مدرک زبان و انگیزه نامه کفایت میکنه؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      برای اپلای تحصیلی نیاز چندانی به رزومه کاری نیست برای شما رزومه تحصیلی که شامل نمره زبان، معدل و مقاله در صورت موجود بودن، است.

  11. سلام من ۱۸ سالمه و تازه کنکور دادم منتظر اعلام نتایج دانشگاه هستم توی فکر اپلای کردن برا مقطع ارشدم، شما چه کارهایی رو پیشنهاد میدید از الان شروع کنم که موقعش بتونم انجام بدم و راحت تر به خواستم برسم؟ واسه کشورایی مثل المان و ایتالیا بابد مدرک زبان همون کشور رو داشته باشم؟ یا زبان انگلیسی کافیه

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      امیدوار هستم که بتوانید به خواسته‌های خودتان برسید.
      در صورتی که برای مقطع کارشناسی بخواهید اقدام کنید، باید مدرک زبان کشور مقصد مانند آلمانی یا ایتالیایی را کسب کنید ولی برای ارشد می‌توانید با زبان انگلیسی اقدام کنید.
      در صورتی که تمایل داشته باشید برای ارشد اقدام کنید، بهترین پیشنهاد این است که تلاش کنید که در یک دانشگاه معتبر در ایران ادامه تحصیل دهید، زبان خودتان را تقویت کنید و معدل بالایی داشته باشید.

  12. سلام وقت بخیر، میخواستم بدونم برای اپلای ارشد باید توصیه نامه از اساتید باتجربه دانشگاه مقطع کارشناسی ( ایران) داشته باشیم؟ این مورد هم مثل مدرک زبان و معدل جز مدارک الزامی است؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      بلی انگیزه نامه و توصیه نامه از موارد مهم و تاثیرگذار برای اپلای است.
      نمره زبان هم بسیار بسیار مهم است.

  13. سلام. یه سوال داشتم اینکه برای ادامه ی تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی در کشورهای اروپایی، نیاز به چه نوع آیلتسی هست؟ جنرال یا آکادمیک؟ و چه نمره ای؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      شما برای ادامه تحصیلات آکادمیک نیاز به مدرک آیلتس آکادمیک دارید.
      در مورد نمره هم هر دانشگاه متفاوت است، برخی از دانشگاه‌های معتبر دنیا نمره بالاتری درخواست می‌کنند ولی در حالت کلی برای ارشد نیاز به نمره 6 تا 6.5 است ( البته این نمره کلی است ) شما باید به سایت دانشگاه مورد نظرتان مراجعه کنید.

  14. سلام. من 25 سالمه، مدرک کارشناسی ماشینالات صنایع غذایی(که 80 درصد مشابه مکانیک هست) رو از دانشگاه تهران دارم. الانم ترم 3 رشته متالورژی-جوشکاری مقطع ارشد دانشگاه علوم تحقیقات هستم و حدود 2 سال سابقه کار در واحد کنترول کیفی(QC) یک شرکت خصوصی که پیمانکار نفت و گازی هست و پروژه های EPC و … انجام میدن رو دارم و هنوزم مشغولم، دوره های روش های NDT رو هم گذروندم و مدرک لول 2 دارم.
    میخواستم ببینم در صورتی که زبانم رو قوی کنم چه راهی بهتره برام برای مهاجرت؟(ویزای کاری یا تحصیلی و کدوم کشور ها؟) ممنون میشم جواب بدین

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      برای ارشد مجدد و تحصیل رایگان شانس دارید.
      دکترا هم بستگی به رزومه شما دارد.
      برای کاری هم می‌توانید ویزای جستجوی کار آلمان را دریافت کنید.

  15. سلام من دانشجوی ترم 5 بازرگانی هستم با معدل 19.76، مقاله isi یکی ارسال شده به ژورنال و یکی هم دارم مینویسم ( یعنی تا پایان تحصیل دو مقاله )، آیلتس 7 دارم و دارم میخونم برای نمره 8 و احتمالا نمره جیمت خوبی هم میگیرم. تنها مشکل اینه درسم رو تابستان بعد ترم هشتم یا شاید ترم نهم به پایان میرسونم، شانس تحصیل در رشته ام بی ای در دانشگاه های تاپ آمریکارو دارم ؟ ( یا به خاطر 9 ترمه بودن از دستش میدم ؟ ) و اینکه کی باید اقدام کنم برای ارسال مدارک ؟ ( 3 سال هم سابقه کار مرتبط در شرکت معتبر دارم تا پایان دوره کارشناسی )
    مهارت هایی مثل برنامه نویسی و اکسل اکسپرت هم دارم…

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      9 ترمه بودن مشکلی ندارید.
      مقالات و نمره زبان و معدل هم تاثیر زیادی در پذیرش شما دارد.
      بلی شانس دارید.

  16. سلام ، خسته نباشید
    من دانشجوی ترم ۵ مدیریت بیمه از دانشگاه دولتی هستم با معدل بالای ۱۸ ، مقاله چاپ شده ای هم ندارم، مدرک زبان فعلا ندارم ولی زبانم بد نیست بنظر شما چقدر شانس قبولی در مقطع ارشد در کشور های اروپایی دارم؟
    و اینکه تا پایان مقطع کارشناسی چه کارهایی انجام بدم شانس قبولیم بیشتر میشه؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      در صورت داشتن نمره زبان و معدل شانس پذیرش خواهید داشت ولی عموماً همراه با شهریه برای رشته شما است.
      معدل و نمره زبان بیشترین تاثیر را دارد.

  17. با سلام. من هنوز اطلاعات کافی راجع به مهاجرت تحصیلی ندارم، می‌خواستم بدونم بعد از پذیرش از دانشگاه باید اقدام به دریافت بورسیه تحصیلی کرد؟ یا از طریق همین بورسیه ها دانشگاه پذیرش می‌شیم؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      شما هنگام اپلای متوجه شرایط بورسیه می‌شوید.
      در سایت در مورد هزینه کمک تحصیلی و … به صورت کامل توضیح داده می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر توصیه می‌کنم به نوشته‌های داخل سایت مراجعه کنید یا اینکه به سایت دانشگاه مورد نظرتان مراجعه کنید تا بتوانید با موارد مرتبط آشنا شوید.

  18. سلام وقت بخیر مقطع ارشد رشته معماری تبدیل واحد پایان نامه به واحد درسی مدرک آموزش محور میکند ،برای اپلای مستر مجدد رشته ساینس معماری برای دانشگاه های آمریکا و کانادا مشکلی ایجاد میکنه یا خیر؟

  19. سلام. برای بورسیه گرفتن در رشته های مهندسی و علوم پایه برای ارشد ایا سابقه کار در حوزه مرتبط تاثیر مثبت دارد؟

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      رزومه شامل موارد کلی است که در حالت برابر شانس شما را با سایر داوطلبین افزایش می‌دهد.
      رزومه شامل موارد مختلف مانند نمره زبان، معدل، سابقه کار، مقاله و … است.

  20. سلام من لیسانس علوم اجتماعی دارم از پیام نور معدلم ۱۲و خورده ای هست ۵ سال میشه لیسانسم گرفتم میخام برا ارشد جامعه شناسی بخونم کدوم کشور میتونم اقدام کنم برا ادامه تحصیل و میخوام اگه امیدی هست زبانمم بخو نم و بقیه کارها لازمه رو انجام بدم ممنونم میشوم راهنماییم کنید با تشکر🙏🏻و اینکه اگه ارشد رو ایران بخونم معدلم بالا باشه و مقاله و زبانمم رو اوکی کنم شرایطم برا دکتری انور چجوریه؟ کدوم کشور؟

  21. سلام من معلم هستم . معلم کودکان استثنایی
    و میخان ارشد همین رشته خودن بگیرم
    معلومه.۱۸.۹۸ است
    اما زبان انگلیسی مدرک ندارم
    چ کار کنم برای شرکت در بورسیه کشور آمریکا و یا کشورهای دیگر

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      احتمال دریافت بورسیه تحصیلی برای کارشناسی ارشد کم است و باید این نکته را مد نظر داشته باشید که در حالت کلی شما باید معدل خوب و البته نمره زبان و مقاله هم داشته باشید.

  22. سلام و خسته نباشید من کارشناس را در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه ازاد تهران مرکز با معدل ۱۸ تمام کردم و ایلتس ۷ دارم و مشغول تحصیل زبان المانی هستم اما ریز نمرات پیش دانشگاهی یا دیپلمم خوب نیست
    معدل کل ۱۷.۲۰
    معدل کتبی ۱۳
    ایا شانس گرفتن پذیرش دارم؟

  23. سلام. ببخشید بنده کارشناسی مهندسی شیمی هستم. و میخوام در مقطع ارشد برای دانشگاه های ایتالیا اپلای کنم و با توجه به اینکه متقاضی بورسیه استانی می باشم، برای مقطع ارشد چه رشته هایی میتونم برم؟ آیا باید حتما رشته مرتبط با لیسانسم باشه؟

  24. سلام وقت بخیر ، من ترم یک کارشناسی دانشگاه ازاد اسلامی رشته مدیریت امور بانک هستم
    تصمیم دارم برای مقطع ارشد مهاجرت کنم
    میخواستم بدونم کدوم کشور ها برای این رشته بورس میدن که هزینه تحصیل رایگان بشه ؟ و من از الان چه کار هایی باید انجام بدم که شرایط بورسیه گرفتنمو راحت تر کنه و اصلا شانس بورس گرفتن وجود داره؟
    و چون دانشگاه دولتی درس نمیخونم میخواستم بدونم پوئن منفی داره ؟
    و یه سوال دیگه من شرایطشو دارم که بتونم بعد از پایان ترم نیمسال اول گرایش رشتمو تغییر بدم ، بنظرتون گرایش رشته مو تغیرر بدم از امور بانکی به مدیریت مالی یابازرگانی ؟ یا برای گرایش امور بانکی هم پذیرش دارن کشور ها
    ممنون از پاسخگویی 🙏

    1. گروه نویسندگان

      دوست عزیز
      گرایش خیلی تاثیر ندارد، همه در یک سطح هستند، در صورتی که تخصصی‌تر باشد، بهتر هم خواهد بود. برای این رشته در حالت عادی بورسیه و فاند برای ارشد نمی‌دهند ولی بهترین پیشنهاد این است که شما تلاش خودتان را بکنید.

        1. گروه نویسندگان

          دوست عزیز
          در حالت کلی دریافت بورسیه تحصیلی برای رشته‌های مدیریت تا حدی سخت است و باید رزومه خوبی داشته باشید.

      1. منظورتون از تخصصی تر چی هست؟ یعنی کلا برای هیچ کدوم از رشته های مدیریت برای ارشد بورس نمیدن؟ یا فقط منظورتون به رشته امور بانک هست که بورسیه نمیدن ؟

        1. گروه نویسندگان

          دوست عزیز
          جنرال منیجمت، بیزینس منیجمنت یا مدیریت داخلی و … مدیریت‌های رویتین هستند ولی مدیریت امور بانک تخصصی‌تر است. برای رشته مدیریت در حالت کلی دریافت بورسیه سخت است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *